Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žitný chléb z pekárny

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ducklet ducklet

Snadný

Doba přípravy 195 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 185 min

195 min (10 min příprava + 185 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 462 kJ /
1 545 kcal
Bílkoviny37,10 g
Tuky16,67 g
Vláknina32,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,81 g
Sůl12,00 g
Sacharidy295,24 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny dávám do pekárny postupně za sebou jak jsou uvedeny. Krok 2: Pekárnu zapínám na program celozrnný chléb, kůrka střední až tmavá, velikost 750-1000 g, podle toho, jak má kdo pekárnu.

Zveřejněno 14. 11. 2021

Poznámka autorky ducklet

Suroviny jsou uvedeny pro menší chléb, jelikož vydrží tak max. 3 dny. Větší bychom nestihly sníst.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žitný chléb z pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JGXl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žitný chléb z pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JGXl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Ze začátku jsem se bála, těsto bylo spíš taková lepkavá pasta. Ale pak 😁 No úžasné, chuťově výborné.

Suroviny:
voda, med, ocet, olej, mouka žitná chlebová, sůl, kvasnice

Přidat fotografie receptu