Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Růžičková kapusta se slaninou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 700 kJ /
1 840 kcal
Bílkoviny24,00 g
Tuky169,50 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,27 g
Sůl8,00 g
Sacharidy45,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Slaninu nakrájame na malé kocky a vyškvaríme. Krok 2: Pridáme očistený a na polovice nakrájaný ružičkový kel a krátko orestujeme.
Podlejeme 2-3 lyžicami vody, osolíme, okoreníme a dusíme 10 minút. Krok 3: Potom pridáme nasekané orechy a ešte 5 minút podusíme. Krok 4: Dochutíme citrónovou šťavou. Krok 5: Podávame ako prílohu k mäsu.

Zveřejněno 15. 11. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Růžičková kapusta se slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QZLq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Růžičková kapusta se slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QZLq

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kapusta růžičková, slanina uzená, ořechy sekané, pepř, sůl, šťáva citronová

Přidat fotografie receptu