Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fenyklový salát s kozím sýrem a rybičkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 156 kJ /
515 kcal
Bílkoviny48,82 g
Tuky29,82 g
Vláknina1,48 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 636 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy12,16 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybací filet osolíme, obalíme v zmesi múky a papriky a z oboch strán na oleji osmažíme. Krok 2: Fenykel nakrájame na tenké plátky a rozložíme na tanier. Krok 3: Okolo neho uložíme na polovice rozrezané paradajočky a do stredu dáme na malé kocky nakrájanú papriku a na kolieska narezaný pór. Krok 4: Celý tanier pokvapkáme olejom a osolíme. Krok 5: Na šalát položíme rybičku a nadrobíme kozí syr.

Zveřejněno 4. 12. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fenyklový salát s kozím sýrem a rybičkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VgWB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fenyklový salát s kozím sýrem a rybičkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VgWB

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

RubyRom: Ďakujem. ;-):-K

To vypadá dobře, fenykl mám ráda a rybu taky.

Suroviny:
ryba, mouka hladká, paprika sušená sladká, sůl, olej, fenykl, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, rajče cherry, pórek, sýr, olej olivový, sůl

Přidat fotografie receptu