Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí ragú s opečeným bramborem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Sara12 Sara12

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba tepelné úpravy: 90 min

90 min (90 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 178 kJ /
521 kcal
Bílkoviny77,65 g
Tuky1,85 g
Vláknina13,86 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 409 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy28,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme cibulku se slaninou. Do základu přidáme utřený česnek a nakrájenou mrkev na půlkolečka. Přidáme koření, rajský protlak a maso. Orestujeme a podlijeme vínem, případně i vodou. Dusíme cca 90 min. Krok 2: Pokud je maso měkké, necháme vyvařit přebytečnou vodu, zbyde čistý základ omáčky s masem. Krok 3: Můžeme podávat s rýží, HK, bramborem.

Já zvolila orestovane brambory:
4 ks brambor
máslo
petržel
jarní cibulka
sůl
pepř
Brambory oloupeme a uvaříme do poloměkka. Na pánvi rozpustime máslo a přidáme brambory, okořeníme a restujeme. Nakonec přidáme bylinky a podáváme.

Zveřejněno 5. 12. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srnčí ragú s opečeným bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zqg2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srnčí ragú s opečeným bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zqg2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
plec srnčí, cibule, česnek, protlak rajčatový, olej, víno červené suché, sůl, pepř, jalovec, slanina, mrkev

Přidat fotografie receptu