Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Arašídové věnečky

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bahula Bahula

Náročný

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 20 min

80 min (60 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie47 104 kJ /
11 258 kcal
Bílkoviny160,75 g
Tuky736,33 g
Vláknina40,30 g
Cholesterol 2,85 g
Sodík 110 mg
Sůl0,17 g
Sacharidy976,93 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ze všech surovin vypracujeme obě těsta a necháme v chladu minimálně 2 hodiny odpočinout. Krok 2: Přes nástavec na masovém mlýnku protlačujeme těsto na věnečky a tvoříme malé kroužky, které klademe na plech a pečeme na 180 °C, 8-10 minut. Krok 3: Druhé těsto vyválíme, vykrájíme kolečka, dáme na plech a pečeme na 180 °C asi 8 minut. Krok 4: Máslo vyšleháme do pěny. Přidáme arašídovou pomazánku a ještě chvíli prošleháme. Krok 5: Na kolečka nastříkáme krém a přilepíme věnečky. Podle fantazie dozdobíme.

Zveřejněno 17. 12. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Arašídové věnečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ljmV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Arašídové věnečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ljmV

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
nesolené arašídy, cukr moučkový, mouka hladká, máslo, žloutek, mouka hladká, máslo, cukr moučkový, žloutek, kakao holandské, máslo, arašídová pomazánka

Přidat fotografie receptu