Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vaječňák

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

KomercniSdeleni

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 20 porcí

20porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 988 kJ /
2 148 kcal
Bílkoviny22,16 g
Tuky41,00 g
Vláknina0,63 g
Cholesterol 1,28 g
Sodík 80 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy116,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žloutky s moučkovým a vanilkovým cukrem dejte do šlehače. Ingredience vyšlehejte v hladkou lesklou pěnu. Krok 2: Přidejte salko, skořici a zhruba polovinu tuzemáku. Znovu šlehejte alespoň 5 minut. Krok 3: Poté přidejte zbytek tuzemáku a šlehejte dalších 5–10 minut.

Zveřejněno 20. 12. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vaječňák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vKrn

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vaječňák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vKrn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
rum, cukr vanilkový, extrakt vanilkový, skořice mletá, žloutek, salko, cukr moučkový

Přidat fotografie receptu