Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vaječňák se skořicí

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Akademie kvality Akademie kvality

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 10 porcí

10porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 988 kJ /
2 148 kcal
Bílkoviny22,16 g
Tuky41,00 g
Vláknina0,63 g
Cholesterol 1,28 g
Sodík 80 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy116,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žloutky s moučkovým a vanilkovým cukrem dejte do šlehače. Ingredience vyšlehejte v hladkou lesklou pěnu. Krok 2: Přidejte salko, skořici a zhruba polovinu tuzemáku. Znovu šlehejte alespoň 5 minut. Krok 3: Poté přidejte zbytek tuzemáku a šlehejte dalších 5–10 minut.

Víte, co značí kód na skořápce od vajíček? První číslo značí metodu chovu, kdy klecový chov je označen 3, halový chov 2, volný chov 1 a ekologický chov 0. Vedle čísla určujícího metodu chovu najdeme kód země původu. Pokud vejce pochází z České republiky, poznáme to podle značky CZ. Nejdelší číslo ukazuje registrační číslo chovu.

Zveřejněno 21. 12. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vaječňák se skořicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zVy2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vaječňák se skořicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zVy2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
rum, cukr vanilkový, extrakt vanilkový, skořice mletá, žloutek, salko, cukr moučkový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu