Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboračka krupková

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Gregusa Gregusa

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie611 kJ /
146 kcal
Bílkoviny3,85 g
Tuky1,03 g
Vláknina5,26 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,51 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sušené houby v ruce trochu nalámeme na menší kousky a na chvíli namočíme do vody. Krok 2: Oškrábané brambory nakrájíme, dáme do hrnce s vodou, přidáme houby, hrst krupek, sůl, kmín, kostku masoxu a vaříme do měkka. Krok 3: Nadrobno nakrájenou cibulku usmažíme na másle do červena a dáme do hotové polévky. Krok 4: Přidáme utřený česnek s majoránkou a pepřem. Hotovou polévku dochutíme celerovou natí a případně přidáme i maggi.

Zveřejněno 26. 12. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramboračka krupková

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1xNq

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramboračka krupková

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1xNq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Pajaja: Děkuji za upozornění, už jsem to opravil. Někde se prodávají pod tímto názvem, ale většinou je nyní koupíte pod názvem "Šumavské kroupy LÁMANKA ječná".

A kde jsou ty krupky? ???? Co vlastně znamená "trhané"? Děkuji za odpověď.

Suroviny:
brambory, houby sušené, krupky, cibule, máslo, česnek, masox hovězí, majoránka, pepř, sůl, nať celerová, maggi, voda

Přidat fotografie receptu