Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěnky po řecku

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 35 min

70 min (35 min příprava + 35 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 539 kJ /
607 kcal
Bílkoviny37,85 g
Tuky42,40 g
Vláknina0,70 g
Cholesterol 177 mg
Sodík 1,60 g
Sůl3,80 g
Sacharidy18,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Roštěnky naklepeme a okraje nařízneme, aby se nekroutily. Maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji. Krok 2: Maso vyjmeme a dáme do teplé trouby. Krok 3: Na šťávě pak osmahneme kousky uzeného masa a kolečka párku. Vyjmeme, tuk zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme studeným vývarem a povaříme dohladka. Přilijeme smetanu, vložíme roštěnky a párek s uzeným masem a znovu krátce povaříme. Krok 4: Omáčku podle chuti zakapeme citronem, dosolíme, dopepříme . Porce na talířích obkládáme cibulkami, nakrájenými okurkami a rajčátky. Krok 5: Podáváme s rýží

Zveřejněno 31. 12. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roštěnky po řecku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mlj3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roštěnky po řecku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mlj3

Marie

Suroviny:
roštěná hovězí, maso uzené, párky, smetana, šťáva citronová, mouka hladká, vývar masový, sůl, pepř, cibulka, okurka čerstvá, rajče, olej

Přidat fotografie receptu