Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje koprovka

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 959 kJ /
1 424 kcal
Bílkoviny19,92 g
Tuky124,53 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 378 mg
Sodík 93 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy55,03 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z másla a mouky uděláme jíšku, zalijeme vývarem, dobře rozmícháme a provaříme. Pokud nemáme vývar, zalijeme vodou a přidáme gelový bujon. Krok 2: Přidáme sůl, pepř, smetanu a dochutíme cukrem a octem, nakonec přidáme nasekaný kopr a již nevaříme. Krok 3: Podáváme s bramborem nebo domácím knedlíkem a uvařenými vajíčky.

Zveřejněno 16. 1. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moje koprovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZqEQ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moje koprovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZqEQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
máslo, mouka hladká, vývar hovězí, smetana ke šlehání, kopr čerstvý, pepř, ocet, cukr

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu