Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filety na červené cibuli

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 210 kJ /
767 kcal
Bílkoviny148,20 g
Tuky4,72 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 552 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy29,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety ryby osolíme a okoreníme.
Na väčšej panvici na troške oleja opečieme rýchlo filety z oboch strán. Krok 2: Filety presunieme na kraj panvice, pridáme na polkolieska nakrájanú cibuľu a osolíme ju. Krátko orestujeme, podlejeme cca 1 dl vody a asi 10 minút podusíme. Krok 3: Potom filety vyberieme na taniere a cibuľu zahustíme vo vode rozmiešaným Solamylom. Solamylu dávame máličko, nechceme vytvoriť omáčku, cibuľa sa má len trocha zahustiť. Krok 4: Filety prelejeme cibuľou a podávame s prílohou podľa vlastnej chuti.

Ryby v naší kuchyni - recepty z kapra, pstruha nebo lososa? Stačí si vybrat

Zveřejněno 20. 1. 2022

Poznámka autorky tejaja

Používam filety sumčeka afrického, ale podľa receptu možno pripraviť filety z akejkoľvek ryby.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filety na červené cibuli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j7wv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filety na červené cibuli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j7wv

Marie

Komentáře (2)

Marie Svarcova: Ďakujem. ;-):-K

:-)<3jednoduše dobré :-K

Suroviny:
filet z ryb, cibule červená, solamyl, olej, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu