Suroviny pro 5 kusů
Recept je určen pro větší remosku o průměru mísy 32 cm.
5kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 982 kJ / 1 191 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,92 g |
| Tuky | 34,21 g |
| Vláknina | 8,94 g |
| Cholesterol | 7 mg |
| Sodík | 3,24 g |
| Sůl | 8,05 g |
| Sacharidy | 183,31 g |
Postup přípravy
Olej je možno vynechat úplně a povrch lehce postříkat vlažnou vodou z rozprašovače. Krok 5: Na pečící mísu položíme víko, zapneme a pečeme zhruba 35-38 minut. Tento čas je pouze orientační. Pokud by rohlíky shora více tmavly, přikryjeme je papírem na pečení. Krok 6: Po upečení necháme rohlíky zchladnout na mřížce.
Zveřejněno 22. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grahamové rohlíky pečené v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zV8y
Moje poznámka
Grahamové rohlíky pečené v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zV8y
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 17 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 18 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 18 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 20 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 40 minutami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 43 minutami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 1 hodinou
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 2 hodinami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 2 hodinami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 3 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 3 hodinami
Bramboračka
danal před 5 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 13 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mouka grahamová,
sůl,
cukr krupice,
jogurt,
olej,
voda,
droždí čerstvé,
olej
Komentáře (10)
tejaja: Tak já nemám informace přímo z mlýna, jen co jsem tak běžně zjistila na netu.
evied: Využila jsem Vaší zkušenosti a hladkou mouku nahradila pšeničnou chlebovou.
Pri celozrnnej múke sa melie celé zrno so všetkým, teda aj obalom, klíčkami atd (sú tam teda aj otruby), pri grahamovej múke sa mlie ošúpané zrniečko zvlášť, zvlášť sa melú otruby a klíčky a potom sa to zmieša dokopy.
Info mám priamo z mlyna, keď som pred rokm i začala piecť chlieb a kupovať múku priamo z mlyna.