Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drobenkový kakaový koláč s tvarohem

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Michaela.Koc

Snadný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 55 min

70 min (15 min příprava + 55 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 444 kJ /
4 408 kcal
Bílkoviny138,34 g
Tuky234,85 g
Vláknina25,74 g
Cholesterol 877 mg
Sodík 366 mg
Sůl0,73 g
Sacharidy422,46 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z ingrediencí na těsto zpracujeme rukou drobenku. Těsto má být sypké, ale když ho zmáčknu, mělo by se k sobě spojit. Popřípadě přidat více másla. Krok 2: Formu vymažu máslem, polovinu směsi do ní vysypu a lehce uhladím. Krok 3: Tvarohy, smetanu, pudink, cukry a žloutek ušlehám do krému. Ten nanesu na korpus, uhladím a nakonec zbytkem těsta posypu krém. Krok 4: Peču na 180 stupňů cca 45-55 minut. Krok 5: Zkusit špejlí, zda je suchá. Pozor, může se stát, že je koláč ještě neupečený, protože tvaroh zcela ztuhne až po vychladnutí, tak se neděste, kdyby koláč byl lehce na dotek měkčí.

Zveřejněno 29. 1. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drobenkový kakaový koláč s tvarohem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vKy5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drobenkový kakaový koláč s tvarohem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vKy5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
mouka hladká, kakao, cukr krystal, máslo, tvaroh, smetana zakysaná, cukr krystal, cukr vanilkový, pudink vanilkový, žloutek

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu