Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 480 kJ / 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,47 g |
Tuky | 14,54 g |
Vláknina | 17,65 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 90,59 g |
Postup přípravy
Zasypeme múkou, krátko orestujeme a zalejeme vodou. Rozvaríme. Krok 2: Pridáme narezané paradajky, osolíme a povaríme 10 minút. Potom rozmixujeme. Krok 3: Vložíme uvarenú ryžu a na kolieska narezané olivy a dolejeme horúcou vodou na potrebnú hustotu. Necháme ešte 10 minút povariť. Krok 4: Polievku odstavíme a vmiešame do nej rozšľahané žĺtky.
Nakoniec vmiešame nasekané lístky šalvie a dochutíme citrónovou šťavou. Krok 5: Na tanieri ozdobíme kolieskom pomaranča.
Zveřejněno 31. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová polévka z Korfu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKNx
Moje poznámka
Rajčatová polévka z Korfu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKNx
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 11 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 15 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 17 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 23 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 6 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 6 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 7 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 7 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 9 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 9 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 9 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 10 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 10 hodinami
Suroviny:
rajče,
cibule,
mouka hladká,
olej,
žloutek,
rýže,
olivy zelené,
šťáva citronová,
sůl
Komentáře (4)