Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso na paprikách

Hodnocení receptu je 4,5 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 629 kJ /
867 kcal
Bílkoviny132,03 g
Tuky20,77 g
Vláknina9,30 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 333 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy34,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, přidáme kmín a poprášíme moukou, dobře promícháme.
Na sádle orestujeme cibuli, přidáme maso a restujeme za stálého míchání. Krok 2: Přidáme provensálské koření, mletou papriku, chvilku ještě opékáme, podlijeme vodou. Krok 3: Přidáme nakrájené papriky a podusíme. Nakonec přidáme nakrájené okurky.
Podáváme s rýží.

Jak naložit s úrodou paprik. Možností je více, vyberte si

Zveřejněno 6. 2. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso na paprikách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zVJZ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso na paprikách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zVJZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Moanka: Moc děkuji a za foto také:-K

Nedávno jsem uvařila a bylo to moc chutné… <3 Dala jsem o něco víc mouky, což mě pak mrzelo. Tak příště se budu více držet zadání… ;-) Děkuji za recept. Miluji omáčky s okurkou. :-8<3

Suroviny:
maso vepřové, pepř, kmín drcený, sádlo, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá bílá, okurky sterilované, paprika sušená sladká, koření provensálské, mouka hladká

Přidat fotografie receptu