Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso na žampionech a paprikách

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 696 kJ /
1 839 kcal
Bílkoviny145,55 g
Tuky106,19 g
Vláknina26,66 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 1,97 g
Sůl4,60 g
Sacharidy65,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, dáme do mísy, přidáme mouku, sůl, pepř, kmín a promícháme. Krok 2: Na sádle opečeme kostičky slaniny a přidáme nakrájenou cibuli, osmahneme dozlatova, přidáme papriku a po chvíli maso. Krok 3: Za stálého míchání chvíli opékáme a pak zalijeme vývarem nebo vodou. Dusíme pod pokličkou a když je maso skoro měkké, přidáme nakrájené žampiony a papriky. Až maso změkne, přilijeme vývar nebo vodu a prolisovaný česnek. Krok 4: Vaříme ještě asi 10 minut.
Podáváme s chlebem, knedlíkem nebo rýží.

Zveřejněno 11. 2. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso na žampionech a paprikách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8PLg

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso na žampionech a paprikách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8PLg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

:-)<3<3<3<3 jejda to vypadá moc hezky a určitě skvěle chutná :-K

Suroviny:
maso vepřové, žampióny, kmín celý, paprika sušená sladká, slanina, sádlo, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, vývar masový, mouka hladká

Přidat fotografie receptu