Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rampušácká vepřová mňamina

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RadaNaty

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie143 kJ /
34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky masa naklepat, opepřit, osolit, potřít hořčicí a poprášit mletou paprikou. Krok 2: Urovnat na pekáček potřený olejem. Pak na maso klademe hustě kolečka cibule, na cibuli kolečka salámu. Znovu cibuli, pak plátky anglické slaniny. Tu poklademe paprikou a postříkáme kečupem. Krok 3: Pekáček vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 40 minut, každý dle zkušeností z vlastní trouby. Příloha jsou vhodné vařené brambory, hranolky, chléb

Zveřejněno 19. 2. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rampušácká vepřová mňamina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8PZg

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rampušácká vepřová mňamina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8PZg

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kotleta, slanina anglická, salám, cibule, paprika, pepř, sůl, paprika sušená sladká, hořčice, kečup sladký, olej

Přidat fotografie receptu