Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 045 kJ / 1 923 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,24 g |
| Tuky | 78,48 g |
| Vláknina | 28,40 g |
| Cholesterol | 445 mg |
| Sodík | 1,67 g |
| Sůl | 3,77 g |
| Sacharidy | 174,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kousky. Připravíme marinádu a vše společně smícháme, kromě kapie. Uložíme do lednice, pokud marinujeme přes noc. Na dvě hodiny nebo kratší dobu necháme maso v pokojové teplotě.
Krok 2: Rozpálíme větší pánev s troškou oleje a maso necháme zprudka zatáhnout. Přidáme nakrájenou kapii a lehce podlijeme vodou nebo vývarem. Necháme podusit, trvá to asi jen 6-8 minut, podle velikosti masa. Nesmí se vysušit. Nakonec dochutíme.
Krok 3: Brambory nastrouháme (polovinu nahrubo a druhou půlku najemno. Přidáme všechny suroviny, dochutíme a na sádle smažíme menší bramboráčky. Odkládáme na papírové ubrousky. Podáváme společně s masovou směsí.
Nejlepší bramboráky. Jak připravit oblíbené křupavé placky?
Zveřejněno 23. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráčky s králičí směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryDK
Moje poznámka
Bramboráčky s králičí směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryDK
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 6 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 12 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 1 hodinou
Medvědí tlapky
hoopoo před 1 hodinou
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 2 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 4 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 4 hodinami
Suroviny:
maso,
cibule,
kapie,
olej,
smetana zakysaná,
omáčka sojová,
škrob kukuřičný,
hořčice,
česnek,
sůl,
pepř,
olej,
brambory,
cibule sušená smažená,
vejce,
česnek,
mouka hladká,
strouhanka,
kefír,
sůl,
kmín celý,
majoránka,
pepř,
sádlo
Komentáře (3)