Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koleno v kapustě

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Středně náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie678 kJ /
162 kcal
Bílkoviny4,64 g
Tuky1,95 g
Vláknina15,82 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy27,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Koleno si vykostíme, nakrájíme na kousky a dáme dusit na cibuli, kterou jsme před tím orestovali na oleji a přidáme kmín, sůl, špetku šafránu, pepře, rozmarýn, zalijeme troškou vody a dusíme. Krok 2: Kapustu si nakrájíme jako zelí, dáme povařit do slané vody, scedíme(vývar si necháme) a v polovině dušení masa kapustu přidáme a dusíme společně do měkka a podléváme vývarem z kapusty. Krok 3: Pokrm je dost hustý a kdo chce může zahustit jíškou-já nezahušťovala, je-li třeba dosolíme.

Zveřejněno 8. 8. 2009

Poznámka autorky Bibinka

Další můj výmysl, který není vůbec drahý a splní vám požadované chutě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Koleno v kapustě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nr7W

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Koleno v kapustě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nr7W

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (9)

Bedřich Napůl Spotřebovaná Smetana 6. 5. 2013 04:34
Mno, to je taky dílo teda. Proč rýže a proboha proč šafrán? :-O

Jasně, taky to tak jde, dusit kapustu rovnou, ale tím povařením máte bezvadnej kapustovej vývar na zalévání. U nás totiž musí mít všechno dobrou šťávičku a nic nesmí být nijak suchý, až na pár jídel, která jsou dobrá bez šťávy. To tak funguje u nás, jinak si to samozřejmně každý udělá sám, jak chce-je to takový recept,návod, jak levněji a dobře uvařit.;-)

Jééééžiši, je noc, co blázníte, vy trýznitelky:-O:-//:yes:

Magdalenko-určitě:-)já taky tak;-)

Také koukám, že bych si to brzy udělala :-) Bodík:yes:

Ja by som tú pokrájanú kapustu - kel - pridala rovno k polomäkkému mäsu. Ušetrím jednu nádobu, nie?;-)

Bibi,fotečky jsou moc inspirativní:-p..že by zítra?;-)

Rebeko, to si poručila moje drahá polovička:-Don by rýži jedl úplně ke všemu, já měla knedlíky a prima jsou i brambory-bohužel jsem nafotila ten jeho ulítlej talíř, ale moc mu chutnalo:-D;-)

to vypadá hoooodně dobře,až na tu přílohu:-Sje to fakt rýže?Jak to k tomu chutná?:-O:-?

Tématické fráze:
koleno v kapuste, vepřové koleno v kapustě, koleno s kapustou, vepřové koleno s kapustou, koleno s kapustou, dusena kapusta s veprovym kolenem, vepřové maso v kapustě, koleno recept, dušený kel s kolenem, kapusta koleno varene, i.prima.vařeno, veprove v kapuste s knedlikem, koleno knedlik kapusta, kapusta s kolenem, vepřové koleno v v kapustě, vepřové koleno a kapusta jako příloha recepty, vepřové koleno vkapustě, vepřové koleno s s kapustou, veprove na kapuste, koleno v kapustr

Suroviny:
koleno vepřové, cibule, kapusta, pepř zelený, šafrán, kmín celý, česnek, rozmarýn, olej, sůl

Přidat fotografie receptu