Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 588 kJ / 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,83 g |
Tuky | 9,32 g |
Vláknina | 14,68 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 351 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 39,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: V kastrolku na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli.
Krok 2: Na cibuli přidáme nadrobené droždí a za stálého míchání ho necháme rozpustit.
Krok 3: Když se rozvoní a začne tuhnout, odstavíme k vychladnutí.
Krok 4: Do prochladlého droždí přidáme vejce, utřený česnek, sůl, pepř a podle potřeby strouhanku.
Krok 5: Mokrýma rukama z hmoty vytvarujeme malé knedlíčky, které zavaříme ve vařící polévce.
Zveřejněno 1. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drožďové knedlíčky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AjVP
Moje poznámka
Drožďové knedlíčky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AjVP
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 11 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 12 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 13 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 4 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 4 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 5 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 5 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 6 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 7 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 9 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 9 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 10 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 10 hodinami
Suroviny:
droždí,
vejce,
cibule,
česnek,
sádlo,
strouhanka,
petrželka,
sůl,
pepř
Komentáře (5)