Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bami Goreng

Hodnocení receptu je 4,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Genzerman Genzerman

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 10 min

55 min (45 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 761 kJ /
1 377 kcal
Bílkoviny64,58 g
Tuky18,85 g
Vláknina22,47 g
Cholesterol 751 mg
Sodík 4,81 g
Sůl9,92 g
Sacharidy231,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájíme zeleninu - mrkev na tenké nudličky, pak choi na proužky, jarní cibulku na kolečka, česnek nahrubo nasekat a chilli papričky najemno nasekat. Cibuli rozdělíme - jednu nakrájíme na kostičky a do hněda vypražíme (použijeme na dozdobení), a druhou na půlkolečka. Vejce rozšleháme vidličkou. Krok 2: Rozpálíme velkou pánev (wok) a vylijeme na ni vejce, přidáme krevety a chvíli opečeme. Přidáme nasekaný česnek a promícháme, přidáme Tandoori pastu společně s chilli a opět promícháme. Dále přidáme mrkev, jarní cibulku, cibuli a pak choi, zalijeme rybí omáčkou a promícháme, dále přidáme vařené rýžové nudle a dle chuti sójové omáčky. Podle chuti dosolíme, ale pozor - rybí omáčka bývá dost slaná. Chvíli opékáme a máme hotovo. Krok 3: Nandáme hotové jídlo do misek, dozdobíme mletým bílím pepřem, lístky pak choi zelí a posypeme vypraženou cibulkou.

TIP: Čínské recepty - jak vařit po čínsku

Zveřejněno 1. 3. 2022

Poznámka autora Genzerman

Dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bami Goreng

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BlWN

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bami Goreng

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BlWN

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
krevety, nudle rýžové, cibulka jarní, mrkev, česnek, cibule, vejce, pasta tandoori, omáčka rybí, omáčka sojová sladká, omáčka sojová

Přidat fotografie receptu