Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 694 kJ / 644 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,19 g |
Tuky | 30,86 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 152 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 78,64 g |
Postup přípravy
med, worcester a podle chuti nasekanou chilli papričku. Za stálého míchání přilijeme vývar a víno nebo 100 ml jen jednoho, promícháme a necháme mírně zhoustnout. Dochutíme solí a pepřem. Krok 4: Tuto směs vlijeme na maso v zapékací misce a dáme do předehřáté trouby na 15 minut. Krok 5: Podáváme s různě upravenými bramborami (kaší nebo hranolky).
Zveřejněno 3. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky s glazovanou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LMqA
Moje poznámka
Vepřové plátky s glazovanou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LMqA
Nejnovější recepty
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 10 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 23 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 23 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 33 minutami
Dušený květák
Eva_H před 39 minutami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 1 hodinou
Pikantní čočka
Benetka před 1 hodinou
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 2 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 2 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 4 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 4 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 4 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř mletý,
olej,
máslo,
cibule,
balsamico,
med,
omáčka worcesterová,
chilli paprika čerstvá,
vývar masový,
víno červené
Komentáře (4)