Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kvasnicová pomazánka (drožďová) s petrželkou

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ev_Ca_pek Ev_Ca_pek

Snadný

Doba přípravy 7 min Doba přípravy: 2 min Doba tepelné úpravy: 5 min

7 min (2 min příprava + 5 min tepelná úprava)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 316 kJ /
553 kcal
Bílkoviny31,15 g
Tuky40,73 g
Vláknina10,92 g
Cholesterol 595 mg
Sodík 222 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy11,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na másle zpěníme cibuli, restujeme spíše dozlatova. Krok 2: K cibuli přidáme 2 kostky droždí, stále mícháme, až se droždí rozpustí. Krok 3: Na závěr přidáme dvě rozkvedlaná vejce, sůl a a pepř dle chuti. Krok 4: Až pomazánka vystydne, vmícháme petrželku.

Zveřejněno 5. 3. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kvasnicová pomazánka (drožďová) s petrželkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZqLR

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kvasnicová pomazánka (drožďová) s petrželkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZqLR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Milujem kvasnicovú nátierku. Kvasnice pri pražení zapáchajú a stravníkov trochu odrádzajú. Ale stačí ochutnať a názor okamžite zmenia. Nehľadiac na to, že droždie obsahuje veľa prospešných látok.<3

:-)<3:yes:

Suroviny:
máslo, cibule, droždí čerstvé, vejce, sůl, pepř, petrželka

Přidat fotografie receptu