Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové ragú po domažlicku

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Náročný

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 50 min

80 min (30 min příprava + 50 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 228 kJ /
1 010 kcal
Bílkoviny140,87 g
Tuky38,21 g
Vláknina7,44 g
Cholesterol 535 mg
Sodík 461 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy24,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli a česnek, vmícháme mletou papriku a po chvíli přidáme nakrájené maso. Osolíme a opepříme. Orestujeme za stálého míchání. Pak zalijeme vývarem a dusíme pod pokličkou doměkka. Krok 2: Ve smetaně rozmícháme mouku a přes jemné sítko, aby se neudělaly hrudky, vlijeme do omáčky. Přidáme nakrájené okurky, hrášek a povaříme asi 10 minut. Krok 3: Nakonec přidáme nakrájené vajíčko. Krok 4: Podáváme s knedlíkem.

TIP: Typy knedlíků, jak je rozlišíme a základní příprava

Zveřejněno 6. 3. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové ragú po domažlicku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2z0N

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové ragú po domažlicku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2z0N

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Anyzek: Děkuji, to mám radost! :-K

Skvělý recept zmizelo dřív než jsem stihla vyfotit ????????

:-)<3:yes: pěkný recept i foto :yes::-K

Suroviny:
maso vepřové, olej, cibule, česnek, sůl, pepř, paprika sušená sladká, mouka hladká, okurky sterilované, vejce, hrášek mražený, vývar, smetana

Přidat fotografie receptu