Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto z pečeného králíka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 498 kJ /
358 kcal
Bílkoviny7,00 g
Tuky0,70 g
Vláknina1,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy80,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na teflonové wok pánvi rozehřejeme mraženou zeleninu, přidáme natrhané kousky masa a dokonale smícháme se zeleninou. Krok 2: Nakonec přimícháme uvařenou rýži a opět důsledně promícháme, necháme chvíli spojit chutě, můžeme osolit a opepřit dle vlastní chuti a teplé podáváme se strouhaným sýrem.

Zveřejněno 6. 3. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rizoto z pečeného králíka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8PJL

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rizoto z pečeného králíka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8PJL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Já jsem ho nedala, ale určitě se tam trocha může dát dle vlastního uvážení. děkuji, L :-K

Pod zeleninu nepřijde ani trochu tuku?

Suroviny:
rýže, směs zeleninová, hrášek mražený, maso králičí, sýr eidam, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu