Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková pomazánka s lučinou a jarní cibulkou

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 663 kJ /
1 354 kcal
Bílkoviny48,36 g
Tuky125,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 798 mg
Sodík 799 mg
Sůl1,72 g
Sacharidy8,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ředkvičky nastrouháme nahrubo, jemně osolíme a po chvíli opatrně scedíme (mají tendenci pouštět hodně vody a pomazánka by byla řídká). Krok 2: Poté v misce smícháme ředkvičky, nadrobno nakrájená vajíčka, nakrájenou jarní cibulku a lučinu. Krok 3: Zakapeme citronovou šťávou, případně osolíme a opepříme. Podávala jsem na topinkách.

Zveřejněno 6. 3. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka s lučinou a jarní cibulkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9RKZ

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka s lučinou a jarní cibulkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9RKZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
ředkvičky, cibulka jarní, lučina, vejce, pepř, šťáva citronová

Přidat fotografie receptu