Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květák zapékaný s rybím filé

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 495 kJ /
835 kcal
Bílkoviny110,50 g
Tuky35,89 g
Vláknina0,63 g
Cholesterol 372 mg
Sodík 683 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy17,26 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filé nakrájame na kocky (2x2 cm) a polejeme citrónovou šťavou. Krok 2: Karfilol rozoberieme na ružičky a premiešame s filé.
Zmes vložíme do vymastenej zapekacej misy. Krok 3: Smotanu prešľaháme s múkou, štipkou muškátového kvetu, nasekaným kôprom, soľou a olejom. Krok 4: Z bielkov vyšľaháme sneh a vmiešame do smotany. Krok 5: Zmesou zalejeme karfiol. Krok 6: Pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C asi 40 minút.

Zveřejněno 10. 3. 2022

Poznámka autorky tejaja

Recept je z knihy Zelenina vo výžive.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květák zapékaný s rybím filé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rywE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květák zapékaný s rybím filé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rywE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Marie Svarcova: Ďakujem Maruška. Potom daj vedieť.;-)

:-)<3 :yes: neznám - zkusím :-K

Suroviny:
květák, filet rybí, smetana kysaná, mouka polohrubá, bílek, kopr, květ muškátový, šťáva citronová, olej, sůl

Přidat fotografie receptu