Jarní piškotový dort
Dort je zpravidla součástí hostiny při slavnostní příležitosti. Jemný a nadýchaný piškotový korpus je v tomto případě natřikrát prokrojen a promazán hladkým máslovým krémem. Ozdobit dort pak můžete podle fantazie nebo podle tématu, k jakému dort upečete.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 22 417 kJ / 5 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,45 g |
Tuky | 268,95 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 671 mg |
Sodík | 686 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 667,17 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 3. 2022 19:16
18. 3. 2022 19:11
18. 3. 2022 18:41
18. 3. 2022 17:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Osvěžující poháry s mraženými borůvkami
Přidáno před 45 minutami
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 6 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 7 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 8 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Obalená hlíva ústřičná
LILFakt uvařila před 36 sekundami
Výborný rychlý makovec
Hanina65 uvařil před 4 minutami
Krájené hranaté "koláče" z plechu
Beruna uvařila před 33 minutami
Rebarborový koláč
honejsbubu uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 2 hodinami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 3 hodinami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit nadýchaný piškotový korpus. Rady nejen pro začátečníky
Holka u plotny peče: Hrníčková Granko bábovka je neskutečně vláčná, voní kakaem a snadno se připravuje
Jak na krásně lesklou, chutnou a hladkou polevu? Stačí málo a může být jako od profesionálního cukráře
Další recepty
Suroviny: bílek, cukr krupice, cukr vanilkový, cukr moučkový, kypřící prášek do pečiva, rum, mouka polohrubá, máslo, cukr moučkový, mléko, mouka hladká, cukr vanilkový, tresť rumová, potravinářské barvivo, čokoláda na vaření, tuk, smetana, ořechy
Jarní piškotový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryOE
4 názory