Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výborný krém do větrníků

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Ennie Ennie

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 15 min

60 min (45 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 535 kJ /
3 235 kcal
Bílkoviny28,25 g
Tuky331,83 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 874 mg
Sodík 458 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy33,83 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvaříme hustý pudink z půl litru mléka a dvou pudinků. Krok 2: Dáme do stroje vyšlehat, aby chladl nebo můžeme dát do umyvadla studenou vodu, do které hrnec postavíme a mícháme téměř do vychladnutí. Krok 3: Postupně přimícháváme (přišleháváme) máslo. Po uplném vyšlehání přidáme mascarpone a cukr dle potřeby.

Čím nahradit mascarpone? Vyberte si z několika možností

Zveřejněno 18. 3. 2022

Poznámka autorky Ennie

Množství na naplnění 40 kusů malých větrníků.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Výborný krém do větrníků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zVZY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Výborný krém do větrníků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zVZY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
máslo, pudink jahodový, mléko plnotučné, mascarpone, cukr

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu