Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolky s řapíkatým celerem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 478 kJ /
1 309 kcal
Bílkoviny182,29 g
Tuky12,80 g
Vláknina100,00 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 2,84 g
Sůl6,38 g
Sacharidy66,23 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji krátko orestujeme na tenšie kúsky nakrájané stonky zeleru. Krok 2: Pridáme narezané fazuľky, osolíme, okoreníme, posypeme zázvorom a chilli. Pridáme sekaný kôpor, sójovú omáčku a premiešame. Podlejeme trošičkou vody a podusíme 15 min. Voda sa musí skoro úplne vypariť. Krok 3: Filety rýb okoreníme, posypeme paprikou a troškou múky a nakoniec popritláčame rascu.
V panvici na oleji osmažíme z oboch strán. Krok 4: Fazuľky podávame s filetom ryby ozdobené zeleninou.

Zveřejněno 19. 3. 2022

Poznámka autorky tejaja

Namiesto ryby môžeme podávať plátok opečeného mäsa.

Recept je z knihy Orientálna kuchyňa 1.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolky s řapíkatým celerem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bl4X

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolky s řapíkatým celerem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bl4X

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
fazolky zelené, celer, omáčka sojová, kopr, zázvor, chilli, olej, sůl, ryba, mouka hladká, pepř, kmín drcený, paprika sušená sladká, olej, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu