Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová roláda s masovozeleninovou nádivkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Ennie Ennie

Náročný

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 90 min

150 min (60 min příprava + 90 min tepelná úprava)

Suroviny pro 12 porcí

12porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 193 kJ /
1 958 kcal
Bílkoviny279,48 g
Tuky88,06 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 2,59 g
Sůl6,01 g
Sacharidy11,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z masa vytvoříme plát. Kousek masa odřízneme a dáme bokem. Celý plát naklepeme paličkou na maso, osolíme, opepříme, namažeme hořčicí a pokapeme sójovou omáčkou Krok 2: Odkrojený kousek masa pořádně naklepeme (rozbijeme) paličkou nebo umeleme (rozmělníme v chopperu). V misce okořeníme solí, pepřem, kořením na mleté maso, přidáme vajíčko a mražený hrášek. Směs necháme stranou. Použijeme ji později. Krok 3: Točený salám podélně nakrájíme na plátky a poklademe jím asi 1/3 plátu. Posypeme sýrem. Mrkev můžeme nakrájet na kostky nebo taky na plátky. Položíme na salám. Přidáme směs z mletého masa. Celý plát stočíme a svážeme (použila jsem řeznický provázek). Dáme do pekáče s trochou vody a masoxem. Šťávu můžete po upečení zahustit moukou. Krok 4: V malé misce smícháme olej s grilovacím kořením a celou roládu pomažeme. Dáme péct na 200 °C cca hodinu až hodinu a půl. Do měkka. Krok 5: Mezitím uděláme bramborovou kaši.

Zveřejněno 19. 4. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová roláda s masovozeleninovou nádivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R2ZL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová roláda s masovozeleninovou nádivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R2ZL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
plecko vepřové, hořčice, omáčka sojová, sůl, pepř, mrkev, salám točený, hrášek mražený, vejce, koření na mleté maso, sýr nastrouhaný, koření grilovací, olej, masox hovězí

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu