Suroviny pro 12 kusů
Recept je pro větší remosku o průměru mísy 32 cm.
12kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 316 kJ / 3 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,67 g |
Tuky | 98,91 g |
Vláknina | 20,60 g |
Cholesterol | 476 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 488,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladké bochánky z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Rn4
Moje poznámka
Sladké bochánky z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Rn4
Nejnovější recepty
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 44 minutami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 3 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 6 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
Přidáno před 8 hodinami
Plněná cottage placka nejen pro diabetiky
Přidáno před 9 hodinami
Polévka z rybího filé s koprem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slaný koláč z brokolice
lecho před 16 minutami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
KaterinaBilek před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
tinakajfoszova před 3 hodinami
Vrstvená jablková buchta
vozlenka před 3 hodinami
Pravý pařížský dort s krájecí polevou
Edward před 5 hodinami
Anglická omáčka
romankrejcik před 5 hodinami
Bramboračka č. 3
romankrejcik před 5 hodinami
Švestkový koláč - kynutý hrnkový
Alena Kovarova před 6 hodinami
Bleskové jablkové koblížky s mrkví
Wikki před 7 hodinami
Poctivá květáková polévka
Pecka před 7 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
mouka hladká,
sůl,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
máslo,
vejce,
mléko,
droždí čerstvé,
rozinky,
tuk
Komentáře (1)