Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krevety na tymiánu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 7 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 2 min

7 min (5 min příprava + 2 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 863 kJ /
684 kcal
Bílkoviny100,21 g
Tuky29,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 1,10 g
Sůl3,00 g
Sacharidy4,24 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krevety dáme do mísy se studenou vodou a pár minut necháme rozmrazit. Krok 2: Krevety mírně osolíme, opepříme a na másle jemně orestujeme (asi 2-3 minuty) spolu se snítky tymiánu. Pokapeme citronem a podáváme.

Zveřejněno 6. 5. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krevety na tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ljAJ

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krevety na tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ljAJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
krevety, tymián čerstvý, máslo, sůl, pepř citronový, šťáva citronová

Přidat fotografie receptu