Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 245 kJ / 1 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,40 g |
Tuky | 47,45 g |
Vláknina | 7,35 g |
Cholesterol | 462 mg |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,75 g |
Sacharidy | 66,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybacie filety osolíme a posypemne mletou rascou.
Krok 2: Pekáč vymažeme a dáme doň zemiaky nakrájané na kolieska asi 5 mm hrubé. Osolíme, posypeme mletou rascou.
Krok 3: Na zemiaky rozložíme na kolieska narezaný pór a naň položíme filety rýb.
Krok 4: V smotane rozmiešame nasekanú pažitku a zalejeme.
Krok 5: Zakryté pečieme v rúre asi 40 minút.
Krok 6: Potom odkryjeme, posypeme strúhaným syrom a dopečieme dozlata.
Zveřejněno 9. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryQB
Moje poznámka
Rybí pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryQB
Nejnovější recepty
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 2 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 5 hodinami
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 13. 4. 2025 13:14
Roláda s kopřivami
Přidáno 13. 4. 2025 13:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 1 hodinou
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
veronika_straka před 2 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petule123 před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
lunav1 před 4 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 5 hodinami
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 10 hodinami
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 10 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 17 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 17 hodinami
Suroviny:
filet z ryb,
brambory,
pórek,
smetana,
sýr tvrdý,
pažitka,
kmín mletý,
sůl
Komentáře (5)