Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza peperoncino s žitnou moukou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Doba přípravy 22 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 12 min

22 min (10 min příprava + 12 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 kusy

2kusy

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 051 kJ /
1 446 kcal
Bílkoviny75,88 g
Tuky40,45 g
Vláknina17,35 g
Cholesterol 591 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,47 g
Sacharidy186,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do misky prosejeme mouky, přidáme sušené droždí, špetku soli a promícháme. Přilijeme vlažnou vodu, nakonec olej a uhněteme těsto. Zakryjeme fólií nebo víkem a necháme 30 minut odpočinout. Pak zapneme troubu na 200 °C. Krok 2: Těsto rozdělíme na dvě části a každou na pečicím papíru vyválíme do tenkého kruhu. Přendáme i s papírem na plech a na kruh pomocí lžíce rozetřeme sugo, posypeme maličko sušeným oreganem, poklademe kolečky salámu, vajec a cibulí. Poházíme feferony zbavené stopky a semen, nakrájené na kousky a posypeme strouhaným parmezánem, Krok 3: Dáme do předehřáté trouby péct cca 12-15 minut (podle vlastní trouby - hlídáme). Pečeme do zlatavé barvy okrajů, které budou křupavé a těsto uprostřed upečené, ale měkké. Upečenou pizzu nakrájíme na osminy a podáváme.

Pizza - původ a recepty

Zveřejněno 10. 5. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pizza peperoncino s žitnou moukou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LMXp

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pizza peperoncino s žitnou moukou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LMXp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka hladká, mouka žitná, droždí sušené, sůl, voda, olej, paprikáš, sugo, koření oregáno, vejce, cibule, feferonka čerstvá, parmazán

Přidat fotografie receptu