Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska na mandlích s červeným vínem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 979 kJ /
951 kcal
Bílkoviny15,37 g
Tuky70,84 g
Vláknina12,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy26,61 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky tresky očistíme, osušíme, z obou stran osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a obalíme v hladké mouce. Krok 2: Na rozpáleném oleji jemně opražíme mandle. Dáme stranou na talíř s ubrouskem, odsát přebytečný tuk. Krok 3: Na zbylém již teplém oleji orestujeme na tenké plátky nakrájenou cibuli, přidáme plátky tresky, které z obou stran rychle osmahneme. Poté podlijeme vínem, přikryjeme a necháme dusit dokud se víno téměř nevypaří. Podávala jsem s restovanou zeleninou.

Zveřejněno 23. 5. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska na mandlích s červeným vínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6LLL

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska na mandlích s červeným vínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6LLL

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
treska, mandle plátkové, olej slunečnicový, cibule červená, mouka hladká, šťáva citronová, víno červené, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu