Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 369 kJ / 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,41 g |
Tuky | 11,72 g |
Vláknina | 12,11 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,92 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 100,51 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravíme omáčku: Na pánev dáme olej a necháme rozvonět česnek.
Přidáme hoisin omáčku, med, tmavou sójovou omáčku, chilli omáčku, špetku soli, zeleninový vývar a promícháme za mírného varu.
Kukuřičný škrob rozmícháme ve vodě, přidáme k omáčce a mícháme, dokud omáčka nezhoustne. Krok 2: Očištěné žampiony potřeme prolisovaným česnekem, osolíme a opepříme. Krok 3: Hrašku smícháme s vodou na těstíčko, obalíme žampiony a v rozpáleném oleji smažíme do zlatova. Krok 4: Podáváme s rýží, omáčkou, jarní cibulkou a čalamádou.
Přidáme hoisin omáčku, med, tmavou sójovou omáčku, chilli omáčku, špetku soli, zeleninový vývar a promícháme za mírného varu.
Kukuřičný škrob rozmícháme ve vodě, přidáme k omáčce a mícháme, dokud omáčka nezhoustne. Krok 2: Očištěné žampiony potřeme prolisovaným česnekem, osolíme a opepříme. Krok 3: Hrašku smícháme s vodou na těstíčko, obalíme žampiony a v rozpáleném oleji smažíme do zlatova. Krok 4: Podáváme s rýží, omáčkou, jarní cibulkou a čalamádou.
Zveřejněno 2. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené žampiony s hoisin omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r68Y
Moje poznámka
Smažené žampiony s hoisin omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r68Y
Nejnovější recepty
Kohoutí prsa sous-vide se žampionovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Čokoládové muffiny s Nutellou
Přidáno před 5 hodinami
Snídaně, oběd i večeře na jednom talíři pro diabetiky
Přidáno před 7 hodinami
Smažené žampiony, volská oka a ledový salát s kapií
Přidáno před 7 hodinami
Holandský řízek podle ČSN
Přidáno před 8 hodinami
Jižanské kuřecí paličky v kukuřičných lupíncích
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Připravili jsme máslový ležák jako z Harryho Pottera: Horký cider se šlehačkou a karamelem chutná překvapivě skvěle
Kuře na paprice i pro začátečníky: Šťavnaté a křehké maso s chutí papriky dokonale ladí s omáčkou ze smetany, hotové je za chvíli
Retro okénko: Kostkový cukr i barevný cukr bridž byly kdysi hity. Půlkilová krabice vyšla na 8 Kčs a děti z ní tajně ujídaly
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Neregistrovaný před 27 minutami
Carpaccio z pečené červené řepy
Neregistrovaný před 31 minutami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Neregistrovaný před 1 hodinou
Kralik v italske omacce
Neregistrovaný před 1 hodinou
Čočka po indicku
Neregistrovaný před 1 hodinou
Těstoviny s cuketou
Neregistrovaný před 1 hodinou
Vepřové Hokkaidó
Neregistrovaný před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
Neregistrovaný před 1 hodinou
Zapečené kuřecí medailonky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Koření do polévky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Suroviny:
žampióny,
sůl,
pepř,
česnek,
hraška,
voda,
olej,
olej,
česnek,
med,
omáčka sojová tmavá,
omáčka chilli,
vývar zeleninový,
škrob kukuřičný,
voda,
sůl
Komentáře (2)