Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené žampiony s hoisin omáčkou

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

AlegroBravo AlegroBravo

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 369 kJ /
566 kcal
Bílkoviny9,41 g
Tuky11,72 g
Vláknina12,11 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,92 g
Sůl4,70 g
Sacharidy100,51 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme omáčku: Na pánev dáme olej a necháme rozvonět česnek.
Přidáme hoisin omáčku, med, tmavou sójovou omáčku, chilli omáčku, špetku soli, zeleninový vývar a promícháme za mírného varu.
Kukuřičný škrob rozmícháme ve vodě, přidáme k omáčce a mícháme, dokud omáčka nezhoustne. Krok 2: Očištěné žampiony potřeme prolisovaným česnekem, osolíme a opepříme. Krok 3: Hrašku smícháme s vodou na těstíčko, obalíme žampiony a v rozpáleném oleji smažíme do zlatova. Krok 4: Podáváme s rýží, omáčkou, jarní cibulkou a čalamádou.

Jak vařit nebo dusit rýži. Správný postup záleží na tom, jaký druh máte ve spíži

Zveřejněno 2. 6. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažené žampiony s hoisin omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r68Y

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažené žampiony s hoisin omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r68Y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
žampióny, sůl, pepř, česnek, hraška, voda, olej, olej, česnek, med, omáčka sojová tmavá, omáčka chilli, vývar zeleninový, škrob kukuřičný, voda, sůl

Přidat fotografie receptu