Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 276 kJ / 1 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,53 g |
Tuky | 45,99 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 386 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,86 g |
Sacharidy | 230,95 g |
Postup přípravy
Přidám mouku, prášek do pečiva, vanilkový cukr, vanilku a skořici.
Nakonec vmíchám jogurt, těsto bude hustší, ale to tak má být. Krok 2: Těsto přeliju do vymazané formy a hezky ho rozetřu. Povrch pokladu nektarinkami, které si nakrájím na měsíčky a nakonec povrch posypu mandlemi. Krok 3: Peču na 180 stupňů cca 20-30 minut. Zkusím špejlí.
Zveřejněno 12. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nektarinkový koláč z jogurtového těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r6Qz
Moje poznámka
Nektarinkový koláč z jogurtového těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r6Qz
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 12 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 50 minutami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 17 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 17 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 18 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr třtinový,
kypřící prášek,
vejce,
máslo,
jogurt bílý,
lusk vanilkový,
skořice,
sůl,
nektarinky,
mandle
Komentáře