Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí andělské kousky

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 722 kJ /
890 kcal
Bílkoviny168,24 g
Tuky7,74 g
Vláknina8,95 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 447 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy33,43 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí prsa nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a obalíme v maizeně. Krok 2: Přidáme na proužky nakrájené papriky, na čtvrtky nakrájená rajčata, na kostičky nakrájenou petržel a bobkové listy. Krok 3: Vše podlijeme vývarem a za občasného míchání necháme dusit, dokud maso není při rozkrojení bílé. Můžeme více osolit dle chuti. Krok 4: Podáváme s vařenými bramborami.

TIP: Jak dlouho vařit brambory, aby nebyly tvrdé nebo rozvařené?

Zveřejněno 18. 6. 2022

Poznámka autorky Lenka Škulinová

Je možné obalit v hladké mouce místo škrobu, ale tím pádem již recept nebude bezlepkový.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí andělské kousky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31R6A

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí andělské kousky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31R6A

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
prsa kuřecí, protlak rajčatový, paprika čerstvá bílá, petržel, česnek, rajče, bobkový list, vývar zeleninový, sůl, pepř bílý mletý, olej, škrob kukuřičný

Přidat fotografie receptu