Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto z panenky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 913 kJ /
457 kcal
Bílkoviny7,00 g
Tuky11,70 g
Vláknina1,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy80,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na wok pánvi na oleji rozehřejeme mraženou zeleninu, na kousky nakrájené žampionové kloboučky, černé fazole a k tomu natrhané kousky masa a dokonale smícháme se zeleninou. Krok 2: Nakonec přimícháme uvařenou rýži a opět důsledně promícháme. Krok 3: Necháme chvíli spojit chutě, můžeme osolit, opepřit dle vlastní chuti a teplé podáváme se strouhaným sýrem.

Zveřejněno 18. 6. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rizoto z panenky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xm67

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rizoto z panenky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xm67

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
rýže, hrášek mražený, fazolky zelené, fazole černé, žampióny, olej, panenka vepřová, sůl, pepř, sýr strouhaný

Přidat fotografie receptu