Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 391 kJ / 2 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,71 g |
Tuky | 176,71 g |
Vláknina | 6,70 g |
Cholesterol | 1,91 g |
Sodík | 713 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 85,47 g |
Postup přípravy
Do kastrolku dáme vodu a lžíci octa, přivedeme k varu. Vajíčko opatrně vyklepneme do naběračky. Krok 4: Vroucí vodu lžicí zamícháme, aby vznikl vír a do něj z naběračky opatrně vyklopíme vajíčko. Vaříme asi 3 minuty, žloutek musí zůstat tekutý. Krok 5: Polévku rozdělíme na talíře, přidáme ztracená vejce a podáváme.
Zveřejněno 20. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kulajda se sušenými houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADqM9
Moje poznámka
Kulajda se sušenými houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADqM9
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 44 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 21 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 31 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
vývar drůbeží,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
kopr,
houby sušené,
kmín drcený,
brambory,
smetana 33%,
sůl,
pepř mletý,
ocet,
cukr,
vejce
Komentáře (1)