Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nákyp z ovesných vloček

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 50 min

65 min (15 min příprava + 50 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 703 kJ /
2 558 kcal
Bílkoviny94,83 g
Tuky80,69 g
Vláknina31,70 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 718 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy347,29 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z mlieka a vločiek uvaríme hustú kašu. Do horúcej vmiešame maslo a necháme vychladnúť. Krok 2: Pridáme žĺtky, cukor, vanilkový cukor, hrozienka, múku, štipku soli a dobre premiešame. Krok 3: Nakoniec vmiešame sneh z bielkov. Krok 4: Hmotu dáme do vymasteného pekáčika a pečieme na 180 °C asi 40 minút. Krok 5: Podávame s kompótom.

Zveřejněno 22. 6. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nákyp z ovesných vloček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkNQ6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nákyp z ovesných vloček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkNQ6

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Ďakujem. :-K

:yes::-K

:-):yes: na sladké nejsem ale recept se mi líbí :yes::-K

Je to dobrůtka, také ho mám moc ráda.:-K:-K:-K

Suroviny:
mléko, vločky ovesné, vejce, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, rozinky, mouka polohrubá, sůl, kompot, tuk

Přidat fotografie receptu