Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 282 kJ / 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,09 g |
Tuky | 18,07 g |
Vláknina | 7,44 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 87 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 25,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované vepřové v cibulovo-česnekové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrXLG
Moje poznámka
Marinované vepřové v cibulovo-česnekové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrXLG
Nejnovější recepty
Nugátové cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
Přidáno před 3 hodinami
Plněná cottage placka nejen pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z rybího filé s koprem
Přidáno před 17 hodinami
Rybí polévka s kurkumou
Přidáno před 18 hodinami
Krémová rybí polévka se smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pravý pařížský dort s krájecí polevou
Edward před 4 minutami
Anglická omáčka
romankrejcik před 36 minutami
Bramboračka č. 3
romankrejcik před 40 minutami
Švestkový koláč - kynutý hrnkový
Alena Kovarova před 1 hodinou
Bleskové jablkové koblížky s mrkví
Wikki před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
Pecka před 2 hodinami
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Pecka před 2 hodinami
Pařížský salát
Pecka před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pecka před 2 hodinami
Krupičková polévka
vakl1 před 2 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
sůl,
pepř mletý,
jogurt bílý,
česnek,
mouka hladká,
sádlo,
cibule,
vývar hovězí,
omáčka worcesterová
Komentáře (13)