Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 038 kJ / 248 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,01 g |
Tuky | 21,31 g |
Vláknina | 5,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 9,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravíme marinádu a necháme v ní maso, které vidličkou nebo hrotem nože napícháme, aby se marináda dostala dovnitř, přes noc marinovat v lednici.
Krok 2: Cibuli nakrájíme na silnější proužky a na grilovací pánvi jemně orestujeme.
Krok 3: Přidáme maso s marinádou a z každé strany cca 2 minuty grilujeme.
Podáváme s pečenými brambůrky.
Podáváme s pečenými brambůrky.
Zveřejněno 2. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilovaný rumpsteak v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6DQg
Moje poznámka
Grilovaný rumpsteak v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6DQg
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 7 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 12 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchané brambory se smaženým zelím
Neregistrovaný před 6 minutami
Kuřecí čína jinak
Neregistrovaný před 47 minutami
Piškotová bábovka
Neregistrovaný před 56 minutami
Domácí křupavé rohlíky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Dělbuchy
Neregistrovaný před 1 hodinou
Jablkový koláč
L.Komrska před 2 hodinami
Bramborové lokše (patenty, laty)
Neregistrovaný před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 2 hodinami
Paella Valenciana a Paella de Marisco
Neregistrovaný před 2 hodinami
Linecký moučník s ovocem
Neregistrovaný před 2 hodinami
Suroviny:
cibule,
olej olivový,
česnek sušený,
kečup ostrý,
omáčka sojová sladká,
paprika,
sůl,
pepř
Komentáře