Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybízový koláč se sněhovou čepicí

Hodnocení receptu je 4,2 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Michaela.Koc

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 901 kJ /
4 517 kcal
Bílkoviny69,46 g
Tuky212,83 g
Vláknina36,00 g
Cholesterol 1,41 g
Sodík 342 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy563,02 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ingredience na těsto zpracujeme rukou a vtlačíme do vymazané formy.
Pečeme na 180 stupňů cca 15 minut do růžova. Krok 2: Mezitím ušleháme bílky do tuhého sněhu a pak postupně zašleháme cukr, vznikne nám pevná “hmota”. Nakonec do ní vmícháme opatrně rybíz. Krok 3: Směs opatrně naneseme na povrch korpusu a pečeme do té doby, až povrch lehce zezlátne.

TIP: Jak odstopkovat rybíz

Zveřejněno 2. 7. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybízový koláč se sněhovou čepicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkD0v

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybízový koláč se sněhovou čepicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkD0v

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

Dělávám. Stejně ho pekla babička. Milujeme ho. <3 <3 <3

Moc dobrý také ho dělám a dělávala nám ho maminka :-K:-K:-K

:-)<3:yes: i u nás oblíbený koláč :-K

Suroviny:
mouka hladká, máslo, cukr krystal, žloutek, bílek, cukr krystal, sůl, rybíz, tuk

Přidat fotografie receptu