Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto se zavařeným vepřovým masem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Petra Dvor. Petra Dvor.

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie775 kJ /
185 kcal
Bílkoviny8,48 g
Tuky0,87 g
Vláknina15,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 132 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy29,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji osmahneme nakrájenou cibulku dozlatova, přidáme nakrájené maso i se šťávou. Krok 2: Zeleninu nastrouháme najemno, přidáme k masu. Propláchneme rýži, také přidáme k masu společně s kořením. Osolíme, opepříme. Krok 3: Podlijeme tak 3 hrnky vody, dusíme do změknutí rýže.

TIP: Jak zavařit maso. Domácí masové konzervy přijdou vhod jako rychlý oběd či večeře

Zveřejněno 10. 7. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rizoto se zavařeným vepřovým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M8D9G

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rizoto se zavařeným vepřovým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M8D9G

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso vepřové, olej, cibule, mrkev, dýně hokkaido, celer, ředkev, ředkev bílá, hrášek, rýže, sůl, pepř, koření kari, kurkuma

Přidat fotografie receptu