Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filé s mrkví, hráškem a dýní

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Petra Dvor. Petra Dvor.

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 873 kJ /
1 165 kcal
Bílkoviny124,75 g
Tuky45,60 g
Vláknina25,80 g
Cholesterol 488 mg
Sodík 573 mg
Sůl1,36 g
Sacharidy51,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky. Dýni krájíme i se slupkou. Krok 2: Do pekáčku dáme filé, které jsme osolili, opepřili, posypali kořením na ryby. Na každé filé dáme plátek másla, přisypeme zeleninu. Tu také osolíme. A vše okmínujeme. Krok 3: Lehce podlijeme vodou a pečeme do změknutí. Krok 4: Jako přílohu můžeme dát bramborovou kaši.

TIP: Jak se vaří bramborová kaše? Jak snadno připravit různé druhy kaše

Zveřejněno 10. 7. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filé s mrkví, hráškem a dýní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkD8v

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filé s mrkví, hráškem a dýní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkD8v

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
filet rybí, hrášek, mrkev, dýně hokkaido, koření na ryby, sůl, pepř, kmín celý, máslo

Přidat fotografie receptu