Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemná tvarohová bublanina s ovocem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Tosiii

Náročný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 plech

1plech

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 453 kJ /
3 215 kcal
Bílkoviny118,12 g
Tuky138,04 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 1,37 g
Sodík 725 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy368,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny připravíme na linku hodinu před pečením, aby měly stejnou teplotu. Krok 2: Vejce, sůl, cukr a máslo šleháme v robotu, dokud se suroviny nespojí. V tuto chvíli je důležité, aby měly suroviny stejnou teplotu, jinak se těsto srazí. Krok 3: Do připravené hmoty vmícháme tvaroh a mouku s práškem do pečiva. Krok 4: Rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem, naskládáme ovoce a pečeme na cca 180 °C, dokud není bublanina růžová.

TIP: Jak upéct dokonalou bublaninu. Nejčastější otázky a odpovědi na téma bublaniny

Zveřejněno 10. 7. 2022

Poznámka autorky Tosiii

Pokud se stane, že se těsto srazí, neztrácejte hlavu a nad parou míchejte metlou, dokud nebude hladké.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jemná tvarohová bublanina s ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOpNX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jemná tvarohová bublanina s ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOpNX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Suroviny:
tvaroh polotučný, vejce, mouka polohrubá, cukr, máslo, sůl, prášek do pečiva, meruňky

Přidat fotografie receptu