Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 445 kJ / 2 018 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,00 g |
| Tuky | 46,38 g |
| Vláknina | 60,12 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 57 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 326,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krupoto s houbami a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voJ0
Moje poznámka
Krupoto s houbami a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voJ0
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 7 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 8 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 10 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 11 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 13 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 13 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 14 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 14 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 14 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 14 hodinami
Tématické fráze:
houbové krupeto,
houbové krupoto,
kroupy s houbami,
krupeto,
šoulet s houbami,
houbový krupot,
kroupy s houbama,
recept kroupy s houbami,
krupeto s houbami,
co s houbami,
pohankové krupoto,
pohankové krupeto,
houbové krupeto recept,
vepřové krupoto,
co je krupeto,
krupeto recept,
kroupy s houbami a zeleninou,
kroupové rizoto,
recept na krupeto,
kroupove rizoto recept
Suroviny:
voda,
krupky,
olej olivový,
máslo,
cibule,
česnek,
houby,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
tymián,
bazalka čerstvá
Komentáře (7)