Kinder mléčný řez podle babičky
Vyzkoušejte upéct domácí Kinder řezy. Z vyšlehaných vajec připravíte kakaové těsto a po upečení ho naplníte tvarohovou náplní ovoněnou vanilkou. Nadýchané řezy plněné výbornou náplní slazenou medem si zamilují nejen děti.
Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 608 kJ / 2 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,83 g |
Tuky | 96,04 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 976 mg |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 206,27 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravíme plech a vyložíme ho pečicím papírem. Troubu rozehřejeme na 200 °C.
Krok 2: Bílky oddělíme od žloutků a vyšleháme je v míse s troškou soli do sněhu.
Krok 3: V jiné míse vyšleháme do pěny žloutky s medem.
Krok 4: K žloutkům přimícháme kakao, škrob, kokos smíchaný s práškem do pečiva. Nakonec vmícháme stěrkou i vyšlehaný sníh.
Krok 5: Těsto rozetřeme na plech a pečeme 8 minut. Upečené těsto necháme vychladnout.
Krok 6: Tvaroh smícháme s medem a vanilkovým aroma.
Krok 7: Těsto rozřízneme na polovinu. Jednu polovinu potřeme tvarohovou náplní a na ní položíme druhou polovinu těsta.
Krok 8: Necháme ztuhnout v lednici alespoň 5 hodin. Kinder mléčný řez podáváme jako sladkou svačinku.
Zveřejněno 6. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kinder mléčný řez podle babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L96RW
Moje poznámka
Kinder mléčný řez podle babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L96RW
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 10 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 14 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 15 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 18 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 2 sekundami
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 2 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 9 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 12 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 12 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 13 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 14 hodinami
Slaný koláč z brokolice
lecho před 14 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
KaterinaBilek před 15 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
tinakajfoszova před 17 hodinami
Suroviny:
kokos strouhaný,
vejce,
med,
kakao,
škrob bramborový,
prášek do pečiva,
sůl,
tvaroh,
vanilkové aroma,
med
Komentáře (6)